Vali Toros, Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda... | MERSİN MOZAİK

Vali Toros, Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda...

Vali Toros, Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı’nda... mersinmozaik.com

Valilik, "Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması’ kapsamında 580 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi, 13 yabancı uyruklu şahıs yapılan kontroller sonucunda, Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildi."

Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında, Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.  xx Toplantıda; il genelinde güvenlik ve asayiş konularında yerine getirilen çalışmalar, alınan tedbirler, suç ve suçlulara karşı gerçekleştirilen operasyonlar ve ilgili diğer hususlar ele alındığı kaydedildi.  

Konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Mersin’imizin huzuru ve güvenliğini daim kılmak için Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerimiz gece gündüz çalışmaya devam etmektedir.  

 06-12 Temmuz 2026 tarihleri arasında Çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahıslardan toplam 778 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi.  

Trafik denetimleri kapsamında; 118.072 araç kontrol edildi, 1.307 araç trafikten menedildi, 1.191 ticari taksi denetlendi.   'Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması' kapsamında 580 kişinin kimlik kontrolü gerçekleştirildi, 13 yabancı uyruklu şahıs yapılan kontroller sonucunda, Düzensiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine gönderildi."