MEZİTLİ’DE PATİLİ DOSTLAR İÇİN FARKINDALIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ... | MERSİN MOZAİK

MEZİTLİ’DE PATİLİ DOSTLAR İÇİN FARKINDALIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ...

MEZİTLİ’DE PATİLİ DOSTLAR İÇİN FARKINDALIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ... mersinmozaik.com

Tuncer, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren patili dostlarımız için bir rehabilitasyon merkezi projemiz var ve burada ücretsiz kısırlaştırma yapacağız. Bunun için Mezitli’de uygun yerleri ziyaret ettik, yer arayışı içerisindeyiz. En kısa zamanda bu projemizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Siz kıymetli hayvanseverlerimizin de destekleri ile bir de Veteriner İşleri Müdürlüğü kurmayı planlıyoruz. Sosyal medya üzerinden sizler bu konuda taleplerinizi direk olarak iletebilin ve ivedilikle çözüme kavuşturalım diye çalışmalarımız sürüyor..."

-MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER’DEN PATİLİ DOSTLAR İÇİN ÖNEMLİ ADIM...

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Mezitli’de yaşayan patili dostlara daha iyi yaşam koşulları sunmak, toplumsal farkındalığı artırmak ve karşılaştıkları zorlukları daha iyi kavramaya imkân tanımak için belediye meclis salonunda hayvanseverler ile bir araya geldi. Başkan Tuncer, “Bizler ilk seçim kampanyamızda; “Hayvan Dostu Bir Mezitli İnşa Edeceğiz” demiştik ve sözümüzü tutuyoruz. Mezitli’de tüm canlıların huzur ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir...”dedi.

Başkan Tuncer, toplantıda hayvanseverlerden yoğun ilgi ve teşekkür aldı. Katılımcılarla birlikte patili dostların refahı için neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulundu. Başkan Tuncer, Mezitli’de hayvanların yaşam kalitesini artırmak için çalışmaların süreceğini belirterek, katılımcıların sorularını tek tek yanıtladı ve gelecekte bu alana yönelik planladıkları projeleri paylaştı.Toplantıda, hayvanseverler ve Sivil Toplum Kuruluşları ile iş birliğinin önemine dikkat çekildi. Başkan Tuncer, hayvan hakları konusunda atılacak adımların Mezitli için büyük önem taşıdığını vurguladı ve bu tür toplantıların devam edeceğini açıkladı.

BAŞKAN TUNCER; “PATİLİ DOSTLARIMIZIN REFAHI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR...”

Başkan Tuncer Mezitli’de yaşayan patili dostların daha iyi şartlara kavuşması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren patili dostlarımız için bir rehabilitasyon merkezi projemiz var ve burada ücretsiz kısırlaştırma yapacağız. Bunun için Mezitli’de uygun yerleri ziyaret ettik, yer arayışı içerisindeyiz. En kısa zamanda bu projemizi yerine getirmek için çalışıyoruz. Siz kıymetli hayvanseverlerimizin de destekleri ile bir de Veteriner İşleri Müdürlüğü kurmayı planlıyoruz. Sosyal medya üzerinden sizler bu konuda taleplerinizi direk olarak iletebilin ve ivedilikle çözüme kavuşturalım diye çalışmalarımız sürüyor. Değerli katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Mezitli’de tüm canlıların huzur ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamak en önemli önceliğimizdir...” ifadelerini kullandı.

Başkan Tuncer, patili dostların yaşam kalitesini yükseltmek ve toplumsal duyarlılığı artırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini bir kez daha ifade etti.

Ek küçük resmi