Başarır kitabını imzaladı… | MERSİN MOZAİK

Başarır kitabını imzaladı…

Başarır kitabını imzaladı… mersinmozaik.com

Başarır, başta Kitabın önsözünü yazan Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçtaroğlu olmak üzere destek verenlere teşekkür etti.

Meclis’te hukukçu kimliğiyle de öne çıkan Ali  Mahir Başarır, araştırma ve çalışmalarını bir kitapta topladı.

“Beşli Çete” ismiyle okurlarla buluşan kitap büyük tartışma yaratacak gibi…

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Mersin Millet Vekili Ali Mahir Başarır'ın bugün Form AVM önünde düzenlenen imza etkinliğine CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Ankara M. V. Dr. Murat Emir, Mersin M. V. leri Alpay Antmen, Cengiz Gökçel, İl Başkanı Adil Aktay, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İlçe Başkanları İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Örgütleri ve partililer katıldı.

Yoğun ilgi gören etkinlikte kitabın içeriğine dönük  veren Başarır, tarihe not düştüklerinin altını çizrerek,özetele,"Bu ülkenin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği kimlere ipotek olarak verilmiş onu yazdık. Haksız, usulsüz verilen ihaleleri yazdık. Ayrıca iktidara geldiğimizde köprüleri, yolları, havaalanlarını nasıl geri alacağımızı yazdık. Yani hakkımız olanı nasıl alacağımızı yazdık. Ve 'Beşsiz ama eşsiz bir gelecek geliyor' sloganını kullandık’, ‘Tarihe not düştük!’. Bu kitap aynı zamanda bir iddianame. Benim ülkemi soyanların, halkı bu hale getirenlerin yer aldığı bir kitap…”görüşlerini dile getirdi.

Başarır, başta Kitabın önsözünü yazan Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçtaroğlu olmak üzere destek verenlere teşekkür etti.