23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 102. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR…. | MERSİN MOZAİK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI 102. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR….

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI  102. YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA  HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR…. mersinmozaik.com

Atatürk Anıtı’na çelengin sunulmasından sonra, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin manevî huzurunda saygı duruşunda bulunulacak ve akabinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosunun çalacağı İstiklâl Marşı ile görevlendirilen 2 kız-2 erkek öğrenci tarafından Şanlı Bayrağımız göndere çekilecektir. Serbest zaman aralığında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu konseri icra edilecektir.

 Valilikten yapılan açıklamada program özetle aşağıdaki gibi seyredecek

  • Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 08.00’ de başlar, aynı gün saat 24.00’te sona erer.
  • Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 102. yıldönümü münasebetiyle, 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 08.00’den itibaren resmi daireler, özel kuruluşlar, işyerleri, caddeler, meydanlar ve evler Bayraklarla donatılacak, gece de ışıklandırılacaktır.
  • Limanda ve açıkta demir atmış olarak bulunan Türk bandıralı sivil gemiler ışıklandırılacaktır.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ:

  1. Çelenk Sunma Töreni 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 09.00’da Cumhuriyet MeydanAtatürk Anıtı önünde yapılacaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait çelenk, Atatürk Anıtı’na bizzat İl Milli Eğitim Müdürü tarafından sunulacaktır.Atatürk Anıtı’na çelengin sunulmasından sonra, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizin manevî huzurunda saygı duruşunda bulunulacak ve akabinde Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosunun çalacağı İstiklâl Marşı ile görevlendirilen 2 kız-2 erkek öğrenci tarafından Şanlı Bayrağımız göndere çekilecektir. 

Serbest zaman aralığında Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığı Bandosu konseri icra edilecektir.