Emniyet Müdürü Aslan’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret... | MERSİN MOZAİK

Emniyet Müdürü Aslan’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret...

Emniyet Müdürü Aslan’dan Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret... mersinmozaik.com

Emniyet Müdürü Aslan, ,“Mersin doğası ve insanlarıyla çok güzel bir kent. Bu güzel kentteki halkın olağan hayatlarını güzel bir şekilde devam ettirmeleri için Emniyet olarak üzerimize düşenleri en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleri ve gazetecilerle görüştü.

Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretinde  Cemiyet Başkanı Rüstem Kaya Tepe, yönetim kurulu üyeleri ve kentteki birçok gazeteci ile bir araya geldi. Yapılan görüşmede gazeteciliğin sorunları ve kentin durumu iüzerine sohbet edildi.

Mersin’de 10 aydır görev yapan Aslan, kenti çok sevdiğini belirterek,“Mersin doğası ve insanlarıyla çok güzel bir kent. Bu güzel kentteki halkın olağan hayatlarını güzel bir şekilde devam ettirmeleri için Emniyet olarak üzerimize düşenleri en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz. İyi gittiğimizi düşünüyorum. Basınla ilişkilerimizden memnunum. Sonuçta Emniyet olarak en yoğun çalıştığımız kurumlardan birisi de basın. Kentteki gazetecilerle hiçbir sorun yaşamadığımız gibi çok da yakın ilişkiler kurup, güzel paylaşımlar yapıyoruz. Umuyorum ki diyaluğumuz  bu şekilde devam eder.”görüşlerini dile getirdi.