A. Galip Özkan Ankara yolcusu… | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan Ankara yolcusu…

A. Galip Özkan Ankara yolcusu… mersinmozaik.com

A. Galip Özkan," sempozyuma katılmanın yanı sıra yürüttüğümüz çalışma ve etkinliklerin de değerlendirmesini yapacağımızı düşünüyorum. Dönüşümüzde çalışmalarımızı saptadığımız ilgili alanlara odaklayarak, somut kazanımlar sağlamak adına sürdüreceğiz... ”

Gerçekleştirdiği Olağan Genel Kuruldan sonra etkinliğini artırıp ilgi sosyal demokrat çevrelerin yoğun ilgisini gören Sosyal Demokrasi Derneği toplumla kaynaşıp bütünleşmeye yönelik proje araştırmalarını sürdürüyor.

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, “OTORİTER POPÜLİZMİN YÜKSELİŞİ” konulu sempozyuma katılıp yürütülen çalışmalar ve uygulamayı düşündükleri projeleri görüşmek üzere Ankara’ya gidiyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçtaroğlu'nun da katılacağı sempozyumda çok sayıda bilim inasını ve siyasetçi değişik konularda sunum yapacak.

9 Haziranda gerçekleşecek olan “OTORİTER POPÜLİZMİN YÜKSELİŞİ” başlığıyla ele alınacak konuların ekonomik ve siyasal açmazlara dönük yansımalarına dikkat çekileceğine inandığını belirten A. Galip Özkan,” Hep altını çiziyoruz, derneğimiz düşünce kuruluşudur. Kısır çekişmelerle vaki öldürmek yerine düşünce üretip sorunlara çözüm yolları önermektedir. Kısmet olursa sempozyuma katılmanın yanı sıra yürüttüğümüz çalışma ve etkinliklerin de değerlendirmesini yapacağımızı düşünüyorum. Dönüşümüzde çalışmalarımızı saptadığımız ilgili alanlara odaklayarak, somut kazanımlar sağlamak adına sürdüreceğiz... ”dedi.