Cengiz Sönmez, "Çocuklarımız çıtayı daha yükseklere taşıyarak kentimizin gurur kaynağı olacaklardır..." | MERSİN MOZAİK

Cengiz Sönmez, "Çocuklarımız çıtayı daha yükseklere taşıyarak kentimizin gurur kaynağı olacaklardır..."

Cengiz Sönmez, mersinmozaik.com

Sönmez, "Henüz yolun başındayız, kurslarımıza devam edip özveriyle çalışan çocuklarımız çıtayı daha yükseklere taşıyarak kentimizin gurur kaynağı olacaklardır. Başta öğrenci potansiyelimizin artırılması olmak üzere Mersinlilerin maddi ve manevi desteklerini yanımızda görmek istiyoruz..."

 

Disiplinli, tutarlı ve insancıl çalışmalarıyla dikkat çeken Mersin Rota Yelken Kulübü, başarılarını İstanbul'a taşıdı...
İstanbul Marmara denizinde yapılan  7.Denizkızı Kadın Yelken Kupası yarışında Mersin Rota Yelken Kulübü kadın yelken takımından oluşan Denizanaları 1. Kategorisinde birinci olarak kupayı Mersin'e getirdi. 
Etkinliklere desteklerini esirgemeyen MTSO ve Başkanı Ayhan Kızıltan ile MDTO  ve Başkanı Cihad Lokmanoğlu'na teşekkür eden Rota Yelken Kulübü Başkanı Cengiz Sönmez,"Kadınlarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Henüz yolun başındayız, kurslarımıza devam edip özveriyle çalışan çocuklarımız çıtayı daha yükseklere taşıyarak kentimizin gurur kaynağı olacaklardır. Başta öğrenci potansiyelimizin artırılması olmak üzere Mersinlilerin maddi ve manevi desteklerini yanımızda görmek istiyoruz..."görüşlerini dile getirdi.