VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ZİYARET VE İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR… | MERSİN MOZAİK

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ZİYARET VE İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ZİYARET VE İNCELEMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR… mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, 2022-2023 yükseköğretim sezonunda yurtlarda kalmak için başvuran bütün öğrencilerin yurtlara yerleştirildiğini ve barınma sorunu yaşanmadığını, inşaatı devam eden yurtların tamamlanmasıyla önümüzdeki yıllarda da sıkıntı yaşanmayacağını belirtti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ile birlikte Davultepe Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti.

Vali Pehlivan, 0 – 6 yaş arası çocukların bulunduğu kurumun Müdürü Selman Fidan’dan kurumdaki faaliyetler ve işleyiş hakkında bilgiler aldı.

Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, kurumdaki çocuklar ile görüşerek sohbet etti, hediyeler verdi.

-VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN YAPIMI DEVAM EDEN YURT İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Çiftlikköy’de yapımı devam eden yurt inşaatlarını da gezerek incelemelerde bulundu.
Vali Pehlivan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve yurt müdürleri ile birlikte 1000 ve 1500 kişi kapasiteli iki blok olacak şekilde yapımı devam eden yurt binalarının bulunduğu inşaat alanını gezerek yüklenici firma yetkililerinden bilgiler aldı. Vali Pehlivan, 2022-2023 yükseköğretim sezonunda yurtlarda kalmak için başvuran bütün öğrencilerin yurtlara yerleştirildiğini ve barınma sorunu yaşanmadığını, inşaatı devam eden yurtların tamamlanmasıyla önümüzdeki yıllarda da sıkıntı yaşanmayacağını belirtti.