Duayen Gazeteci Ziya Keskinışık Ruhuna Mevlit Okundu… | MERSİN MOZAİK

Duayen Gazeteci Ziya Keskinışık Ruhuna Mevlit Okundu…

Duayen Gazeteci Ziya Keskinışık Ruhuna Mevlit Okundu… mersinmozaik.com

Öğleden sonra Keskinışık’ların Palmiye Mahallesi’nde toplan basın mensupları, belediye başkanları, meslek kuruluşlarının temsilcileri ve dostları, mevlit okunma vaktine kadar kendi aralarında sohbetler ederek, Duayen Gazeteci Keskinışık’la yaşadıkları anılarını paylaştılar.

Mersin basın camiasının yaklaşık yarım asırlık tanığı Duayen Gazeteci Ziya Keskinışık’ın, toprağa verilişinin 7. Gününde mevlit okutuldu.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görürken yaşamını 10 Nisan Pazartesi günü Akbelen Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilen Keskinışık, dini vecibeler kapsamında bugün yakınları, komşuları, dost ve arkadaşlarının katıldığı birliktelikte ruhuna okunan mevlitle anıldı.

Öğleden sonra Keskinışık’ların Palmiye Mahallesi’nde toplan basın mensupları, belediye başkanları, meslek kuruluş temsilcileri ve dostları, mevlit okunma vaktine kadar kendi aralarında sohbetler ederek, Duayen Gazeteci Keskinışık’la yaşadıkları anılarını paylaştılar.

Babalarının hastane sürecinden itibaren kendilerini yalnız bırakmayan meslektaş ve arkadaşlarına teşekkür eden, Serdar, Erdal, Olba Keskinışık, Münevver Gülşen kardeşler,” Babamızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz, tesellimiz onca sevenin olup arkasından güzel sözler edilip saygıyla anılması. Kendisine layık evlatlar olup anısını yaşatacağız. Hastane sürecinden başlayarak bizi yalnız bırakmayıp acımızı paylaşarak destek olan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz…”görüşlerini dile getirdiler.

Mersin basın camiasında, "Ziya Abi” olarak belleklere işlenen Duayen Gazeteci Keskinışık, kalender kişiliğiyle geride güzel yaşanmışlıklar bırakarak dönülmeze göçtü.

Mersin Mozaik olarak ruhunun huzura kavuşmasını diliyoruz.