Seçer’den Kılıçdaroğlu’na yapılan sözlü saldırıya tepki... | MERSİN MOZAİK

Seçer’den Kılıçdaroğlu’na yapılan sözlü saldırıya tepki...

Seçer’den Kılıçdaroğlu’na yapılan sözlü saldırıya tepki... mersinmozaik.com

Vahap Seçer, “13. Cumhurbaşkanımızla Adıyaman’daydım. Bazı sözlü sataşmalara maruz kaldık. Beni arayan Adıyamanlı kardeşlerim üzüntülerini ifade ettiler. Adıyamanlı kardeşlerimizin yanındayız, yaralarımızı birlikte sarıyoruz. En ufak bir endişemiz yok! Sevgi kazanacak, kardeşlik kazanacak!”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na Adıyaman’da yapılan sözlü saldırılarıya tepki gösterdi. 
Duruma Adıyamanlıların da tepki gösterdiğini vurgulayan Seçer, “Adıyamanlı kardeşlerimizin yanındayız, yaralarımızı birlikte sarıyoruz. En ufak bir endişemiz yok. Sevgi kazanacak, kardeşlik kazanacak...” dedi.
Bilindiği gibi Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bayramın ilk gününü, deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Adıyaman’da geçirirken, bazı gruplar sözlü saldırıa bulunmuştu.
Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla Adıyaman ile Mersin kardeş kent olmuşlardı. Adıyaman’a yardım faaliyetlerinin yanı sıra konteyner kentte inşa eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tepki çeken saldırılara tanık olmuştu. 
Vahap Seçer, konuyla ilgili sosyal medya mesajında yaptığı paylaşımda, “13. Cumhurbaşkanımızla Adıyaman’daydım. Bazı sözlü sataşmalara maruz kaldık. Beni arayan Adıyamanlı kardeşlerim üzüntülerini ifade ettiler. Adıyamanlı kardeşlerimizin yanındayız, yaralarımızı birlikte sarıyoruz. En ufak bir endişemiz yok! Sevgi kazanacak, kardeşlik kazanacak!” görüşlerini dile getirdi.