ŞEHİDİMİZ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ HALİL ŞAHİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI... | MERSİN MOZAİK

ŞEHİDİMİZ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ HALİL ŞAHİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI...

ŞEHİDİMİZ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ HALİL ŞAHİN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI... mersinmozaik.com

Cenaze törenine, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Mersin Milletvekilleri, İl protokolü şehidimizin ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaşımız katıldı. Cenaze töreninin ardından Vali Pehlivan, Bakan Yardımcısı Gizligider, Şehidimizin ailesine taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek Türk Bayrağı takdim etti.

Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde 11.06.2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin, baba ocağı Erdemli İlçesi Ulu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Alata Mezarlığında toprağa verildi.

Dün öğle namazını müteakip İlçe Müftüsü Hasan Küçük tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Şahin’in naaşı dualar eşliğinde toprağa verildi. Cenaze törenine, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Mersin Milletvekilleri, İl protokolü şehidimizin ailesi, yakınları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Cenaze töreninin ardından Vali Pehlivan, Bakan Yardımcısı Gizligider, Şehidimizin ailesine taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek Türk Bayrağı takdim etti. Başımız sağ olsun. Aziz Şehidimizin ruhu şad olsun.