Görüntü kirliliği her yerde... | MERSİN MOZAİK

Görüntü kirliliği her yerde...

Görüntü kirliliği her yerde... mersinmozaik.com

Durumdan rahatsızlık duyan çevre sakinleri çirkin görüntüler oluşturan soruna çözüm bulunmasını istiyorlar...

Çeşitli etkenlerle kapanan işyerkeri harabeye, özel kuruluş ve kişişerin mülkiyetindeki boş alanlar zamanla çöplüğe dönüşerek kent merkezinde görüntü kirliliği oluşturuyorlar.

Durumdan rahatsızlık duyan çevre sakinleri çirkin görüntüler oluşturan soruna çözüm bulunmasını istiyorlar...

Kentin bulvara ve anaarterlerinde sıkça göze çarepan çirkin görüntülerin Büyükşehir satatüsündeki Mersin'e yakışmadığını belirten vatandaişalar, yıllardır çözülmeyen surunun ilgili belediyelerin programsızlığına bağlıyorlar.

Boşaltılan işyerlerinin mutlaka sahibi ve sorumlusunun bulunduğunu vurgulayan çevre sakinleri," Yıllardır göz tırmalayıp etrafa mikrop saçan çirkinlikler görmezden geliniyor. Düşünsenize hergün yüzlerce kişinin uğarak yeri toplutaşıma durağının hemen yanı adeta çöplüğe dönüşmüş, görüntü kirliliği de cabası. Bu mülkiyetin sahibi yok mu? En azından çevresinin temizliği sağlamalıdırlar. Yapılmıyor ise ilgili belediyeler yasal müeyide uygulamalıdır. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki kapanan karşılık iki taşınmazın çevresinin durumu Büyükşehir olan Mersin'e yakışmıyor. İhmal kaynaklı kısa sürede giderilebilecek olan soruna bir an önce son verilmesi için ilgili kurumları göreve çağırıyoruz..."görüşlerini dile getirdiler.