Vali Pehlivan görüşme ve temaslarını sürdürüyor… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan görüşme ve temaslarını sürdürüyor…

Vali Pehlivan görüşme ve temaslarını sürdürüyor… mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, çalışmalar ve ziyaret kapsamında AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, esnaf, oda yönetimi  ve Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’le  görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, yönetime dönük çalışmalarının yanı sıra görüşme ve temaslarına devam ediyor.

Zeynep Gül Yılmaz’dan Vali Pehlivan’a ziyaret…

Vali Ali Hamza Pehlivan, ziyaretine gelen 27. Dönem Mersin AK Parti Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz ile görüştü. Ziyarete Vali Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan hanımefendi de iştirak etti. Milletvekili Yılmaz geçtiğimiz hafta amcasını kaybeden Yıldız Pehlivan’a ve Vali Pehlivan’a taziyelerini iletti.

Ziyaret vesilesiyle çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunuldu.

Vali Pehlivan ESOB Yönetimini Kabul etti…

Vali Pehlivan, Valilik makamında Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’na seçilen Veysel Sarı ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Vali Pehlivan, görevi devralan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerini kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret vesilesiyle esnafı ilgilendiren konular başta olmak üzere çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete, Başkan Vekili Nihat Dağdelen, Disiplin Kurulu Başkanı Erdal Pekmez, Özel Kalem Müdürü Kadir Tozlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Faruk Dalkılıç, Doğan Gündüz, Ali Tavman ve Duran Şen katıldı.

Vali Pehlivan, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir’i kabul etti…
 
Yapılan ziyarette, yeni kurulan Anamur OSB’ye ilişkin iş ve işlemler, İlçede yürütülen kamu yatırımları, planlanan ve devam eden proje ile faaliyetlere ilişkin konular hakkında değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mut OSB Müteşebbis Heyet toplantısı Vali Pehlivan başkanlığında  gerçekleştirildi…

Vali Pehlivan Başkanlığında, Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda OSB’nin gelişim süreci değerlendirildi, gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.

Toplantıya; Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mut Kaymakam Vekili İhsan Ayrancı, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, Mut Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Sezer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir, YİKOB İdari ve Mali İşler Müdürü Oğuz Kahraman, Mut OSB Müdürü Kemal Aslan ve Mut Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Aziz Mutlu katıldı.