Vali Pehlivan temas ve incelemelerini sürdürüyor… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan temas ve incelemelerini sürdürüyor…

Vali Pehlivan temas ve incelemelerini sürdürüyor… mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, Güvenlik ve asayiş, Çukurova Kalkınma Ajansı toplantısına katılırken, Erdemli Kayacı Mahallesi Muhtarlığı’nı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Vali Yardımcıları ve merkez İlçe Kaymakamlarının katılımıyla değerlendirme toplantısı, arkasından da Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, kamu birimlerinde yürütülmekte olan hizmetler, iş ve işlemler, proje ve yatırımlar değerlendirildi, güvenlik ve asayiş konuları ele alındı.
 Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı ve Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutan V. katıldı.

Vali Pehlivan ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın katılımlarıyla Çukurova Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

 Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, ajansın gerçekleştirdiği faaliyetler değerlendirilirken, ilerdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı, ajansın çalışma ve faaliyetlerine ilişkin bilgi ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 Toplantıya; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Adana Valisi Süleyman Elban'ın yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram ve Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Rifat Duran katıldı.

Vali Pehlivan’a, Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Jandarma Komutan V. Albay Mehmet Özkul eşlik etti.