Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’den Anneler Günü Kutlaması... | MERSİN MOZAİK

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’den Anneler Günü Kutlaması...

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’den Anneler Günü Kutlaması... mersinmozaik.com

Tuncer; “Anneler Günü, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirdiğimiz, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğimiz anlamlı bir gündür. Bu özel günde, annelerimize minnettarlığımızı göstermek ve onlara değer verdiğimizi hissettirmek için elimizden geleni yapmalıyız..."

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tuncer mesajında annelerin toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak; "Annelerimiz, sevginin, fedakarlığın ve özverinin en güzel örneklerini sergileyen kahramanlardır. Onlar, evlatları için her türlü zorluğa göğüs germiş, sevgi dolu yürekleriyle her zaman yanlarında olmuşlardır..." ifadelerine yer verdi.

Başkan Tuncer; anneliğin sadece bir çocuğu büyütmek olmadığını, bir hayvana ya da bir bitkiye de annelik yapılabileceğini belirterek, "Annelerimiz, sevgileriyle, öğütleriyle ve dualarıyla bizlere yön verirler. Onların varlığı, hayatımıza anlam katar ve bizi güçlü kılar. Bir çocuğu değil, bir bitkiyi, bir hayvanı dahi sevip sahiplenebilen, onlara annelik yapabilen tüm kadınlar bizim için kıymetlidir..." dedi.

Anneler Günü’nün sadece annelerin değil, aynı zamanda tüm toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini ifade eden Tuncer; “Anneler Günü, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirdiğimiz, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğimiz anlamlı bir gündür. Bu özel günde, annelerimize minnettarlığımızı göstermek ve onlara değer verdiğimizi hissettirmek için elimizden geleni yapmalıyız..." dedi.

Son olarak Başkan Tuncer; tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diledi.