BAŞKAN YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI...

BAŞKAN YILDIZ, ENGELLİLER HAFTASI’NDA ÖZEL BİREYLERLE PİKNİK YAPTI... mersinmozaik.com

Yıldız; “Farklı derneklerden arkadaşlarımızı bu özel piknikte ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu alanda yapmamız gereken pek çok çalışma var. Engelli derneklerimizle daha önce de bir araya gelerek bunu konuştuk. Belediyemizin imkanları ölçüsünde özel bireylerimiz için neye ihtiyaç varsa yapmaya hazırız. Bu çalışmaları hep beraber ortak aklın ve kollektif yönetimin ürünü haline getirelim. Bu vesileyle özel bireylere ve değerli ailelerine mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum...”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenledikleri piknik etkinliğinde, özel gereksinimli bireyler ve aileleri ile bir araya geldi...

Toroslar Belediyesinin Engelsiz Akademi Merkezi’nde eğitim gören özel bireylerin yanı sıra ilçedeki rehberlik ve rehabilitasyon merkezinden ve engelli derneklerinden katılımcıların da yer aldığı etkinlikte; Engelliler Haftası’nın toplumsal hassasiyeti ve farkındalığı arttırmasına dikkat çekildi.

Müzik ve palyaço eşliğinde gönüllerince eğlenen özel bireylerin eğlencesine Başkan Yıldız da eşlik etti. Başkan Yıldız ile birlikte halay çekerek, oyunlar oynayan özel bireylerin yüzlerindeki mutluluk ise gözlerine yansıdı.

Kimisi Başkan Yıldız’ın boynuna sarılırken, kimisi de fotoğraf çektirerek bu güzel anı ölümsüzleştirdi. Etkinlikte Başkan Yıldız, özel misafirlerine pamuk şeker de ikram etti.

Ek küçük resmiEk küçük resmi

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIZ...” 

Toroslar Belediye Başkanı Abdurahman Yıldız, engelli derneklerine, özel bireylere ve ailelerine seslenerek, imkanları ölçüsünde her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Özel bireylerin geleceğe umutla bakabilmeleri yönünde çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Başkan Yıldız; “Farklı derneklerden arkadaşlarımızı bu özel piknikte ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu alanda yapmamız gereken pek çok çalışma var. Engelli derneklerimizle daha önce de bir araya gelerek bunu konuştuk. Belediyemizin imkanları ölçüsünde özel bireylerimiz için neye ihtiyaç varsa yapmaya hazırız. Bu çalışmaları hep beraber ortak aklın ve kollektif yönetimin ürünü haline getirelim. Bu vesileyle özel bireylere ve değerli ailelerine mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum...” diye konuştu.

Ek küçük resmiEk küçük resmi