Serdar Erkan, "Atatürk’ün ilkeleri şiarımızdır..." | MERSİN MOZAİK

Serdar Erkan, "Atatürk’ün ilkeleri şiarımızdır..."

Serdar Erkan, mersinmozaik.com

ADD Mersin Şubesi yönetim kurulu toplantılarını yedek üyelerin de katılımıyla yapacak...

ADD Mersin Şubesi, 14. Olağan genel kurulu da seçilen yeni yönetimi tanıttı.
Yönetim kurulu toplantılarını yedek üyelerin de katılımıyla gerçekleştireceklerini belirten Başkan Serdar Erkan, "ADD Mersin şubesinin 5 Mart 2022 günü 14. Olağan Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim kurulumuz ilk toplantısında görev dağılımını yapıp ‘Birlikte karar almak, birlikte üretmek ve birlikte yönetmek’ ilkesi ile çalışmalara başladık. Yönetim kurulumuzun ilk toplantısında alınan karar gereği; Yönetim Kur. Bşk.Yard.: Hülya ÖZDEMİR , Yazman:Kamer Gülbeyaz, Saymanı: Alpay BAŞLI, üyeler İsmet MAVİ, Filiz ATAİZİ, Müşerref DERİN, Hasan Hüseyin ESER,Sedat BERK.                       Yönetim kurulu toplantılarını asıl ve yedek üyelerimiz birlikte yaparak çalışacağız. Önümüzdeki günlerde, COVİD-19 salgın koşulları dikkate alınarak, şubemizin açık olacağı tarihleri belirleyerek, başta ‘100. Yıl Hazırlık Komisyonu’ olmak üzere diğer komisyonlarımızı ilan ederek çalışmak isteyen üyelerimizle birlikte taslak çalışma programımız en kısa sürede kesinleştirilerek duyurulacağız."dedi.

Atatürk'ün,"Tam bağımsız Türkiye ile Yurtta barış, dünyada barış..." İlkelerini şiar edindiklerini vurgulayan Serdar Erkan ayrı şu görüşleri dile getirdi:
"Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının ortak paydasıdır. Cumhuriyetimiz, anayasamızda yeralan, üniter, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olarak tanımlanmıştır. ATATÜRK’ün kuruluşundan beri  savunduğu, ‘Tam bağımsızlık ile Yurtta barış ve Dünya’da Barış’ ilkeleri ile BOP projesi ile Orta Doğu ve Afganistan’da paramparça edilen ülkeler dikkate alındığında, içten ve dıştan, örtülü veya açık emperyal manüplasyon ve operasyonlara rağmen,  bölgesinde yıldız gibi parlamaktadır. Tüm yurttaşlarımızı, özellikle kadın ve gençlerimizi, Cumhuriyetin 100. yılını birlikte kucaklamak üzere, şubemiz çatısı altında çalışmalarımıza destek vererek, aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda yapacağımız bu onurlu yürüyüşe davet ediyoruz.
İstiklal savaşında ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda, çok önemli emeği ve katkısı olan Anadolu Basının Mersin’deki temsilcisi siz değerli yerel basınımıza, ADD Mersin Şubemizin çalışmalarına, bugüne dek verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz.
"