Vali Su’dan Çanakkale Deniz Zaferi anması… | MERSİN MOZAİK

Vali Su’dan Çanakkale Deniz Zaferi anması…

Vali Su’dan Çanakkale Deniz Zaferi anması… mersinmozaik.com

Vali Su,”Tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten bu ruh, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza ve kardeşliğimize yönelik her türlü saldırıya karşı koymamızda en büyük ilham kaynağımız olmaya devam edecektir.”

Çanakkale’de birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile bütünleşerek zafere ulaşıldığını vurgulayan Mersin Valisi Ali İhsan Su, eşsiz zaferle Çanakkale’nin geçilmez olduğunun tüm dünyaya gösterildiğini ifade etti.

Vali Su, yayımladığı mesajda,”Kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerine asla rıza göstermeyeceğini, milli ve manevi değerlerine uzanan hain ellere asla geçit vermeyeceğini tarih boyunca kanıtlayan aziz milletimiz, 107 yıl önce Çanakkale’de birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu ile bütünleşerek elde ettiği bu büyük zaferle bu karakterini tüm dünyaya bir kez daha en güçlü şekilde göstermiştir.

Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin eşsiz bir zafer kazanarak  tüm dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirten bu ruh, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza ve kardeşliğimize yönelik her türlü saldırıya karşı koymamızda en büyük ilham kaynağımız olmaya devam edecektir.

Ecdadımızın canı pahasına savunarak bizlere emanet ettiği aziz vatanımızı sonsuza kadar yaşatmak, ülkemizi her alanda daha ileri noktalara taşımak ve milletimizi çağdaş medeniyet seviyesinin üzerine yükseltmek için bizler de aynı ruhla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü’nde; başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu destansı zaferin kahramanlarını, bugüne kadar vatan ve millet uğruna canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi ve bedenlerini siper eden tüm gazilerimizi sonsuz rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.”görüşlerini dile getirdi.