Ah bürokrasi... | MERSİN MOZAİK

Ah bürokrasi...

Ah bürokrasi... mersinmozaik.com

Çevre sakinlerinin bir an önce bitirilerek hizmete sunulmasını istedikleri Kara Pilot Teğmen Fatih Kaban Üstgeçidi asansörü yaklaşık bir ay önce tamamlanandı. Bürokratik engele takılan asansör, özellikle yaşlı ve engellilerin hizmetine sunulamıyor.

Vatandaşların yıkardır istediği üst geçit asansörü, bitti ancak hizmete sunulması için onay bekliyor…

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın Yenişehir kesiminde konumlu üstgeçidine asansör kurulmasını isteyenlerin talebi Büyükşehir Belediyesi tarafından yrine getirildi.

Çevre sakinlerinin bir an önce bitirilerek hizmete sunulmasını istedikleri Kara Pilot Teğmen Fatih Kaban Üstgeçidi asansörü yaklaşık bir ay önce tamamlanandı.

Bürokratik engele takılan asansör, özellikle yaşlı ve engellilerin hizmetine sunulamıyor.

Gecikmeye tepki gösteren çevre sakinleri," Uzun zamandır istediğimiz asansör nihayet kurulup hizmete hazır edildi. Ancak duyduğumuza göre onay bekliyormuş. Bir an önce hizmete açılması özellikle yaşlı ve engellerimizin yaşamları biraz olsun kolaylaşacaktır. Sesimize kulak veren Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkililerine teşekkür ederken, onayı geciktirenlere tepkiliyiz...."şeklinde konuşarak bürokratik engelin bir an önce aşılmasını istediler.