Vali Su Erdemli’de... | MERSİN MOZAİK

Vali Su Erdemli’de...

Vali Su Erdemli’de... mersinmozaik.com

Muhtarların aktardığı sorunlarını tek tek dinleyen Vali Su, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine gerekli talimatı verdi.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Erdemli’de muhtarlarbuluştu.
Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Erdemli Kaymakamı Avni Kula’nın yanı sıra; Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bölge müdürleri, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.                     

Vali Su, yaptığı değerlendirmede, muhtarların sorunlarını dinlemek üzere biraraya geldiklerini belirterek,   “Muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsiyoruz, ilçelerimizin mahallelerinin sorunlarını en iyi muhtarlarımız bilir ve mahallelerde bizim gözümüz, kulağımız ve ellerimiz siz değerli muhtarlarımızsınız. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın kapıları vatandaşlarımıza hizmet için her zaman açık ve tüm görevliler 7/24 görevinin başındadır.” dedidi.

Muhtarların aktardığı sorunlarını tek tek dinleyen Vali Su, sorunların çözümü için ilgili birim amirlerine gerekli talimatı verdi.
Vali Su, İlçede Vatandaşlarla da biraraya gelerek, görüş alışverişinde  bulundu

Diğer yandan Vali Ali İhsan Su Erdemli Organize Sanayi Bölgesi (Erdemli-OSB) Müteşebbis Heyet Toplantısına başkanlık etti.
Erdemli Kaymakamlığında gerçekleşen toplantıda bir önceki buluşmada alınan kararlar gözden geçirilip değerlendirildi.